آدامسی که اندازه انتقال کرونا را کاهش می دهد

به گزارش وبلاگ بام شهر، محققان دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا با استفاده از نوعی پروتئین گیاهی توانستند آدامسی فراوری نمایند که مانند یک تله برای ویروس SARS-CoV-2 عمل می نماید و با کاهش بار ویروسی در بزاق، موجب کاهش اندازه انتقال آن می گردد.

آدامسی که اندازه انتقال کرونا را کاهش می دهد

به گزارش پایگاه خبری ساینس، محققان با تجزیه و تحلیل یک پروتئین گیاهی موسوم به angiotensin-converting enzyme 2 (ACE 2) دریافتند این پروتئین قابلیت اتصال به پروتئین خوشه ای ویروس کووید 19 را در سلول های انسان دارد.

بعلاوه در تحقیقات دیگر تعیین شد با تزریق این پروتئین به افراد مبتلا به عوارض شدید کرونا می توان بار ویروسی بدن آن ها را کاهش داد.

محققان این پروتئین را با ماده دیگری ترکیب کردند که قابلیت عبور پروتئین از سد های مخاطی را فراهم نموده و اتصال آن به ویروس را تسهیل می نماید، سپس آن را با ماده دیگری که به شکل یک آدامس گیاهی به منظور پاکسازی پلاک های دندان ساخته شده بود، ترکیب کردند و توانستند آدامسی را بسازند که ویروس کووید 19 را به دام می اندازد و بار آن را در بزاق بیماران کاهش می دهد.

در آزمایشات اولیه که با استفاده از نمونه بزاق افراد مبتلا به کرونا انجام شد، محققان توانستند آر ان ای (اسید ریبونوکلئیک) ویروسی موجود در نمونه ها را به مقدار بسیار زیادی کاهش دهند.

اکنون محققان در کوشش هستند تا مجوز های لازم برای آزمایشات انسانی این فناوری را دریافت نمایند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Molecular Therapy منتشر شده است.

منبع: فرارو

به "آدامسی که اندازه انتقال کرونا را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آدامسی که اندازه انتقال کرونا را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید