کام شیرین زمستانه با شکر سرخ

به گزارش وبلاگ بام شهر، نیشکر شکر لَلِه؛ که طلای سرخ مازندران نام دارد، یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز هواداران زیادی در طب سنتی دارد.

کام شیرین زمستانه با شکر سرخ

گیاه نیشکر که در گویش مازندرانی به آن لَلِه شیرین می گویند به نام های شکر سرخ و شکر قهوه ای معروف می باشد. شامل 2 نوع یک و هفت ساله است که گیاه هفت ساله آن ضخیم و پرآب تر از نوع دیگرش است.

این گیاه متناسب با شرایط آب و هوایی مازندران در دوره رشد به باران فراوان و آبیاری منظم احتیاج دارد و در هنگام رسیدن و برداشت محصول هوا خشک و آفتابی را می طلبد.

ریکنده روستایی در قائم شهر با حدود 22 هکتار سطح زیر کشت نیشکر از روستا هایی است که فراوری شکر قرمز در آن نیم قرن قدمت دارد و همچنان کشاورزانی در این روستا در عرصه فراوری شکر قرمز فعالیت دارند. نیشکر سابقه تاریخی در روستای ریکنده قائم شهر دارد.

عکاس: حوا احمدی

منبع: فرارو

به "کام شیرین زمستانه با شکر سرخ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کام شیرین زمستانه با شکر سرخ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید