طرز تهیه شیرینی بال فرشته؛ با بافتی ترد و ظاهری بسیار زیبا!

به گزارش وبلاگ بام شهر، شیرینی بال فرشته یک نوع شیرینی خشک و خوشمزه است که حالتی ترد دارد و بخاطر ظاهری که دارد به این نام معروف است. این شیرینی طعم بسیار عالی با بافت ترد و شیرینی مناسبی دارد و برای کنار چای عصرانه گزینه بسیار مناسبی است. اگر ذائقه شیرین پسندی دارین میتونید روی این شیرینی نوتلا بزنید و نوش جان کنید.این شیرینی ظاهر بسیار مجذوب کننده و زیبایی دارد ولی در عین حال درست کردن آن بسیار ساده و راحت است و مواد اولیه این شیرینی کاملا قابل دسترس در هر منزلی هست و بعلاوه برای شکل دادن آن به ابزار یا قالب خاصی نیاز نداریم و به راحتی میتوانید آن را آماده و نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی بال فرشته؛ با بافتی ترد و ظاهری بسیار زیبا!

با ما در وبلاگ بام شهر بلاگ همراه باشید با آموزش این شیرینی زیبا و خوشمزه!

مواد لازم برای شیرینی
تخم مرغ3 عدد
شکر120 گرم
روغن مایع120 گرم
نمک1 پنس
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری
آرد شیرینی پزی (سه صفر)380 الی 390 گرم حدودی
نشاسته ذرت1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو2 قاشق غذا خوری
شکلات40 گرم
آجیل خرد شده دلخواه (فندق یا گردو یا بادام) به میزان لازم

1- برای آماده کردن خمیر شیرینی تخم مرغ ها و شکر و وانیل و نمک رو داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.

2- بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه و مخلوط کنید. (بهتره در این شیرینی نشاسته ذرت رو با نشاسته گندم جایگزین نکنید)

3- بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید و کم کم روی مواد الک کنید و مخلوط کنید تا مواد حالت خمیری پیدا کنه و خمیر چسبنده ای حاصل بشه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت تیرامیسو

دقت کنید که چون نوع آردها متفاوته میزان استفاده از آرد تقریبی هست و ممکنه برای شما همه آرد مصرف نشه. (من سیصد و نود گرم آرد اضافه کردم و خمیر چسبناکی بدست اومد)

4- خمیر رو به صورت چشمی یا با یاری ترازو دو قسمت کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکلاتی بدست بیاد.

خمیر شکلاتی باید کاملا نرم و لطیف باشه اما بدست نچسبه اگه بعد از اضافه کردن پودر کاکائو همچنان احساس کردین که خمیر بدست میچسبه میتونید کمی آرد اضافه کنید اما برای من با اضافه کردن کاکائو چسبندگی خمیر کاملا گرفته شد.

5- به قسمت دیگه خمیر هم میزانی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر گرفته بشه و خمیر نرمی حاصل بشه من دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کردم بسته به نوع آرد میزان متفاوته پس آرد رو کم کم اضافه کنید.

از سفت کردن خمیر و اضافه کردن بیش از حد آرد خودداری کنید چون باعث خشک شدن شیرینی میشه و شیرینی از حالت ترد فاصله میگیره و خشک آزاردهنده میشه.

بعلاوه این خمیر رو نباید بیش از حد ورز بدین چون به روغن میفته.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نارگیلی

بعد از اینکه خمیرها بدست اومدن اونها رو داخل نایلون به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدین.

6- بعد هر خمیر رو مابین کاغذ روغنی به ضخامت چند میلی به ابعاد تقریبی بیست و پنج در سی و پنج سانتی متر به شکل مستطیل باز کنید.

7- خمیر شکلاتی رو به یاری کاغذ روغنی روی خمیر ساده انقال بدین بعد کاغذ روغنی رو به آرومی جدا کنید.

کناره های خمیرها رو با یاری کاتر ببرین تا صاف و مرتب بشه و بعد از دو سمتِ قسمت عرضی آغاز به رول کردن خمیر کنید.

8- رول کنید تا در قسمت وسط دو رول بهم برسن، کمی با دست فشار بدین تا بهم بچسبن و بعد به یاری همون کاغذ روغنی شیرینی رو داخل سینی فر انتقال بدین.

در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه سانتی گراد به مدت حدودی بیست و پنج الی چهل دقیقه بپزین توجه کنید که زمان در فرهای مختلف متفاوته وقتی روی شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید.

اگه شیرینی زیاد داخل فر بمونه خشک میشه.

9- اجازه بدین شیرینی کاملا خنک بشه برای تزئین روی شیرینی شکلات با طعم دلخواه رو (من از شکلات با طعم شیری استفاده کردم) به روش بنماری روی حرارت بخار آب ذوب کنید.

بعد با یاری قلمو روی شیرینی خنک شده بزنید و اجازه بدین رد قلمو روی شکلات باقی بمونه تا زیباتر بشه.

10- روی قسمت وسط شیرینی به دلخواه آجیل خرد شده بریزین.

من از گردو استفاده کردم میتونید از بادام یا فندق یا پسته هم بهره ببرید.

11- اجازه بدین شکلات خودش رو بگیره و بعد به یاری یک چاقوی بزرگ و تیز شیرینی رو برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید.

نکات کلیدی تهیه شیرینی بال فرشته

  • دمای پخت در فرهای برقی بیست در جه پایین تر از دمای ذکر شده است.
  • این شیرینی رو داخل فر دستساز هم میتونید درست کنید.
  • تردی این شیرینی مثل بیسکوئیت نیست و حالتی مابین کیک و بیسکوئیت داره.
  • هنگام هم زدن مواد با همزن برقی حتما چند بار کناره های ظرف رو با لیسک دور گیری کنید تا ذرات پاشیده شده به دیواره ها دوباره داخل مواد برگردن و هم بخورن چون باقی موندن این ذرات باعث میشه بوی زهم تخم مرغ داخل شیرینی حس بشه.
  • اگه شیرینی شما خیلی خشک بود یا آرد رو بیش از حد اضافه کردین یا شیرینی بیش از حد داخل فر مونده.
  • اگه قسمت میانی شیرینی خام بود یعنی زودتر از وقت مقرر از فر خارج کردین و اگه روی شیرینی طلایی شده بود اما قسمت میانی شیرینی خام بود یعنی دمای فر تنظیم نبوده و حرارت بالا بوده است.
  • اگه روی شیرینی شما ترک برداشت و صاف نبود یا آرد بیش میزان به خمیر اضافه شده یا دمای فر تنظیم نیست.
  • از کاکائوی مرغوب و درجه یک برای این شیرینی بهره ببرید تا طعم و رنگ خوبی به شیرینی بده.
  • اگه برای پخت شیرینی عجله دارین زمان استراحت خمیر داخل یخچال رو تا یک ربع میتونید کاهش بدین.
  • ورز زیاد در خمیر هایی که داخلشون روغن زیادی استفاده شده باعث به روغن افتادن خمیر میشه و در نهایت شیرینی ظاهر خوبی پیدا نمیکنه و سفت و خشک میشه پس از ورز دادن خمیر خودداری کنید.
  • تنظیم نبودن دمای فر باعث ایجاد مسائل زیادی در پخت شیرینی میشود اگه دمای فر پایین باشه مدت زمان پخت افزایش پیدا میکنه و شیرینی خشک میشه اگه دمای پخت بالا باشه باعث خام موندن قسمت میانی شیرینی میشه و بعلاوه باعث ایجاد ترک روی شیرینی میشه.
  • برای این شیرینی بهتره حتما از ترازو دیجیتال برای میزان گیری مواد بهره ببرید و مواد رو تبدیل به پیمانه نکنید.
  • این شیرینی رو میتونید به صورت شکل های متفاوت که مد نظرتون هست آماده کنید.
  • این شیرینی ماتدگاری زیادی داره و تا یک هفته داخل ظرف در بسته قابل نگه داری هست.

امیدوارم از طرز تهیه شیرینی بال فرشته خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه شیرینی بال فرشته؛ با بافتی ترد و ظاهری بسیار زیبا!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی بال فرشته؛ با بافتی ترد و ظاهری بسیار زیبا!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید