توسعه مالی و حفظ مواریث فرهنگی با ایجاد کمپ های گردشگری

به گزارش وبلاگ بام شهر، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد ایجاد کمپ های گردشگری را عامل توسعه مالی و حفظ مواریث فرهنگی نیاکان ایرانی دانست.

توسعه مالی و حفظ مواریث فرهنگی با ایجاد کمپ های گردشگری

کرمی گفت: منطقه ها عشایری کهگیلویه و بویراحمد به علت زنده بودن سنت های کهن ایرانی، لباس محلی زنان و مردان، موسیقی های سنتی و غذا های محلی از جذابیت های زیادی برای مسافران برخوردار هستند.

او ایجاد کمپ های گردشگری را یک تیر و چند نشان توسعه مالی و حفظ مواریث فرهنگی نیاکان ایرانی دانست و اضافه نمود: در گردشگری عشایری ضمن فراهم شدن بستر بازار فروش صنایع دستی و محصولات دامی عشایر، مسافران با رسوم این مردمان کوچرو آشنا شده و به این ترتیب امکان به فراموشی سپردن خرده فرهنگ ها کاهش می یابد.

کرمی می گوید: خرید بدون واسطه محصولاتی، چون روغن، کشک، ماست، دوغ، شیر، نان محلی، دست بافت های عشایر که جلوی چشمان گردشگران فراوری می گردد از دیگر مزایای این شاخه از گردشگری و معامله 2 سربرد است که از سویی منجر به خرید کالایی مقرون به صرفه تر از بازار برای مسافران و از سوی دیگر باعث می گردد عشایر احتیاج به متحمل شدن هزینه حمل و نقل برای فروش محصولات فراوریی خود را نداشته باشد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تجربه زندگی چادرنشینی در قالب تور های گردشگری چیزی است که بسیاری از ایرانگردان و حتی جهانگردان پسامدرن دوست دارند و در حقیقت این تجربه یک حس نوستالژیک قوی را برای گردشگران تداعی می نماید، اما این شاخه از گردشگری در استان مغفول مانده و امکانات چندانی به منظور پذیرایی از علاقه مندان فراهم نشده است.

این مقام مسئول اعتقاد دارند که در محیط طبیعی منطقه ها عشایرنشین فروش غذا های محلی مانند؛ دمپخت گوشتی، آش کارده، آش ماست، دنگو، آب گوشت و برنامه ریزی برای یک عروسی محلی در حضور ایرانگردان می تواند بر جذابیت های گردشگری عشایری در کهگیلویه و بویراحمد بیفزاید.

وبلاگ بام شهر کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "توسعه مالی و حفظ مواریث فرهنگی با ایجاد کمپ های گردشگری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توسعه مالی و حفظ مواریث فرهنگی با ایجاد کمپ های گردشگری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید