طرز تهیه نان کنجدی خوش طعم و مقوی

به گزارش وبلاگ بام شهر، این نان طعم بسیار مطبوعی دارد و فوق العاده مقوی است…

طرز تهیه نان کنجدی خوش طعم و مقوی

طرز تهیه(برای 12 تکه نان):

مایه خمیر: 2 قاشق غذاخوری

آب نیم گرم: 2 پیمانه

روغن: یک چهارم پیمانه

عسل: یک چهارم پیمانه

نمک: 1 قاشق چایخوری

کنجد بو داده و کوبیده: 3 چهارم پیمانه

آرد سویا: نیم پیمانه

سویا خشک خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

آرد گندم(سبوس دار و سفید) 4 الی 5 پیمانه

طرز تهیه:

در یک کاسه عظیم مایه خمیر را با یک قاشق از روغن در آب نیم گرم حل کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.

سپس بقیه روغن، عسل، نمک، کنجد کوبیده، آرد سویا، سویا خشک و آرد گندم را اضافه کنید.

مایه را ورز دهید تا حالت کش دار پیدا کند و در جای گرمی حدود 1/5 ساعت بگذارید تا حجم آن 2 برابر گردد

بار دیگر چند دقیقه ای ورز دهید و اگر ضروری است کمی آرد اضافه کنید و به صورت یک قطعه نان در آورید.

در قالب نان که چرب نموده اید بریزید و آن را در جای گرم مدت یک ساعت دیگر بگذارید تا تقریبا حجم آن 2 برابر گردد.

سپس مدت 30 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت (175 در جه سانتی گراد) بپزید.

نوش جان….

نوشته شده توسط گروه هفت گنج

اختصاصی هفت گنج

منبع: هفت گنج

به "طرز تهیه نان کنجدی خوش طعم و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان کنجدی خوش طعم و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید