طرز تهیه نان کنجدی خوش طعم و مقوی
به گزارش وبلاگ بام شهر، این نان طعم بسیار مطبوعی دارد و فوق العاده مقوی است…

طرز تهیه(برای 12 تکه نان):
مایه خمیر: 2 قاشق غذاخوری
آب نیم گرم: 2 پیمانه
روغن: یک چهارم پیمانه
عسل: یک چهارم پیمانه
نمک: 1 قاشق چایخوری
کنجد بو داده و کوبیده: 3 چهارم پیمانه
آرد سویا: نیم پیمانه
سویا خشک خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد گندم(سبوس دار و سفید) 4 الی 5 پیمانه
طرز تهیه:
در یک کاسه عظیم مایه خمیر را با یک قاشق از روغن در آب نیم گرم حل کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.
سپس بقیه روغن، عسل، نمک، کنجد کوبیده، آرد سویا، سویا خشک و آرد گندم را اضافه کنید.
مایه را ورز دهید تا حالت کش دار پیدا کند و در جای گرمی حدود 1/5 ساعت بگذارید تا حجم آن 2 برابر گردد
بار دیگر چند دقیقه ای ورز دهید و اگر ضروری است کمی آرد اضافه کنید و به صورت یک قطعه نان در آورید.
در قالب نان که چرب نموده اید بریزید و آن را در جای گرم مدت یک ساعت دیگر بگذارید تا تقریبا حجم آن 2 برابر گردد.
سپس مدت 30 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت (175 در جه سانتی گراد) بپزید.
نوش جان….
نوشته شده توسط گروه هفت گنج
اختصاصی هفت گنج
منبع: هفت گنج