طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه به سبک رستورانی

به گزارش وبلاگ بام شهر، آخر هفته ها سرو یک کباب خوشمزه در کنار عزیزان می تواند تعطیلات ما را لذت بخش تر کند. کباب چنجه جزو آن دسته از کباب هایی است که به راحتی می توانید آن را در منزل آماده کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. این غذا که از محبوب ترین غذاهای ایرانی است، هم بسیار لذیذ است و هم تهیه آن در خانه بسیار به صرفه تر و سالم تر از سفارش آن از رستوران است. گوشت سالم و تازه که خودتان تهیه نموده اید با روشی آسان، تجربه لذت بخشی از طعم فراموش نشدنی کباب چنجه را به همراه می آورد. این کباب سنتی و لذیذ را آماده کنید و در یک روز تعطیل از خوردن این غذای خوشمزه در کنار دوستان و افرادی که دوستشان دارید لذت ببرید.

طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه به سبک رستورانی

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه به سبک رستورانی

  • گوشت قرمز گوسفندی یک کیلوگرم
  • پیاز دو عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ماست کم چرب کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • سس مایونز کم چرب کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای سبز یک عدد
  • آب لیمو ترش تازه سه قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه به سبک رستورانی

مرحله اول

برای تهیه یک کباب چنجه خوب مانند کباب کوبیده و کباب بره هندی باید فوت و فن های مزده دار کردن گوشت کبابی را بدانید. شما می توانید با تهیه این کباب چنجه خوشمزه یک کاسه کباب اردبیلی نیز تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای تهیه یک کباب چنجه خوشمزه ابتدا باید گوشت را به صورت مکعبی خرد کنید دقت داشته باشید که ضخامت هر تکه از دو تا سه سانتی متر بیشتر نگردد.

مرحله دوم

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و با ماست، سس مایونز، آب لیموترش، فلفل سیاه و روغن زیتون مخلوط کنید. سپس تکه های گوشت را در مخلوط قرار دهید و در آن را ببندید.ظرف را حدود ده ساعت در یخچال نگه دارید تا مواد خوب به خورد گوشت ها برود.

مرحله سوم

پیازها را از تکه های گوشت جدا کنید و گوشت را به سیخ بکشید. لابه لای تکه های گوشت تکه های دنبه، پیاز و فلفل سبز بگذارید. بهتر است فاصله تکه های گوشت به مقدار یک بند انگشت باشد تا گوشت ها به خوبی کباب شوند. در حین پخت روی کباب ها نمک بپاشید. پس از پخت کباب های چنجه آمادنه را در بشقابی تمیز در کنار ترشی و گوجه کبابی سرو کنید، نوش جان!

نکات

  • کباب را روی شعله ملایم کباب کنید و چند بار سیخ کباب را زیر و رو کنید تا آبدار گردد. چنجه را آبدار و مغز پخت از روی منقل بردارید.
  • هر چه گوشت بیشتر در مواد بماند چنجه تردتر و آبدارتر می گردد.
  • می توانید برای درست کردن کباب چنجه از فیله گوساله و شتر هم بهره ببرید.
  • اضافه کردن ماست و سس مایونز به مواد کباب چنجه، کباب را ترد تر می نماید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه به سبک رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه به سبک رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید